divendres, 1 de febrer del 2013

Torroella-Pals


L'etapa que continua, en realitat arriba fins a Begur, però decidim tallar-la a Pals, que després anem a menjar arros a Can Turat i a més portem 3 dies seguits caminant. Hem passat els dies de setmana santa a l'Escala, on l'Anna ens ha acollit a la seva morada, la casa que deu tenir el jardí més ben cuidat de tota la urbanització. A la casa ens hi hem quedat els caminantes i els no caminantes, que han fet la seva durant aquests 3 dies. Bàsicament, jeure, menjar...Un patir vaja! I també...Raptar-nos l' l'AMELIU !!!!!I qui és l'Amelio???? Doncs el nostre nou company d'aventures, que ens hem proposat que arribi a Ulldecona amb nosaltres.


Així doncs, després d'alliberar l'Ameliu del seu captiveri i amb alguna baixa, continuem el camí.  I qui ha fet figa avui??? Ejem! El que no surti a les fotos...

Avui sortim de Torroella, per un passeig vora el riu Ter. Una caminada molt agradable, i comparada mab la d'ahir, molt fàcil...És tot planer...S'agraeix! Primer informem-nos sobre la flora del lloc...



Passem per diversos pobles amb encant de vila petita i rural. Com Gualta, que no sé per quina raó ens inspira un "ja ho tenim tot fet". Deu ser la tranquil.litat del lloc. 





També passem per Palau Sator on parem a fer una mica de piscolavis, que no es diugui que anem desnerits...I anem trobant imatges com aquesta:



Mirant enrere, la dimensió del camí canvia... Ahir vam pujar al castell, i mireu on es veu!



I com a curiositat de la ruta. En un punt, trobem una casa on preparen sortides d'aventura, tipus creuar el desert del Marroc i coses d'aquestes. I que hi trobem? Aquest auto, que era un cotxe ambulància durant la guerra i que ara utilitzen de rulot. Un punt no?


Finalment arribem a Pals, d'on sortim pitant, que un arrós ens espera!!!!!!!

1 comentari: