dissabte, 9 de febrer del 2013

Els gerreros retornen!!!!!!!! Tossa-Lloret

Després de moooolt de temps, massa per ser exactes, hem descidit com molt bé va dir un dia l'Anna que NO HO PODEM DEIXAR MORIR, així que ens hem tornar a posar en marxa, amb algunes baixes i algunes noves incorporacions. Jaume, Clara, Daniela, M Jose i Harkaitz...Us trobem a faltar... Animeu-vos algun dia home! I com a noves incorporacions tenim l'estupenda de la Maite, la nostra hospitalera més estimada i el meu love lover, en Pere, directe desde Sant Hilari i a tope!

Aquest cop ja hem allargat, aprofitant l'avinentesa i que tots en tenim ganes, per fer tot el cap de setmana. El tema logístic es comença a complicar i val més aprofitar el temps.

7:00h Comença el show matutí: La Maite s'ha adormit...Bon estreno campiona! I en Pere i jo anem tard... Que extrany! La malaltia de la impuntualitat se'm comença a enganxar. Arribada a Tordera, i clar...On cau Hortsavinyà?????? Doncs al bar a preguntar! Amb aquella paxorra que ens caracteritza... Finalment arribada a Hortsavinyà per deixar el cotxe i cap a Lloret a trobar-nos amb la resta. Ja hi som tots! Les nenes de Barcelona arriben tard, però senceres. Només ens queda deixar les bosses i anar a Tossa, res home res... Total, que la logística matutina segueix en la línia de fa un any enrere, entre pitus i flautes sempre comencem a caminar 1h o 2 més tard del planejat...

Inici de la ruta. Cap al Castell de Tossa??? Home, és el lloc més bonic...Doncs no! Pel carrer del Pelegrí. I això on cau? Vinga, que acabem de començar i ja ens hem perdut... Vaja, vaja... El primer tram de la ruta a part del primer despiste passa sense incidències. Passem per la torre del Moro, on gairebé perdem l'Amelio! que com no ens acompanya altre cop com a membre indispensable del grup. Camins, vistes...I en una urbanització, el camí tallat!!!!! Els russos s'han instal.lat de tal manera que ara ja fan tallar els camins de ronda...Indignació col.lectiva.

I arribem a Cala Canyelles on parem a fer refrigeri, les bones costums no s'han de perdre!

La segona part de la ruta d'avui té un munt d'encant. Passem per un camí de ronda que trobem tancat, però vaja...Qui diu que no es pot passar???





Apa, ara que ja hi som tots i no hem pres mal, a gaudir de les vistes!




I passet a passet arribem a Lloret!!!!! Després de la lluimenta de glamour gerrero de l'Anna al restaurant el Trull...Tu si que vales!
I a Lloret ens espera una bona birra al passeig...Que bé que senta caminar!


La tarda a Lloret és freeeeeeeedddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Mare quin fred! Quina és la millor solució??? Al bar de cap! I entre tapes salades per cagar-se  i birretes va passant la tarda fins l'hora de sopar.


Crec que aquí val la pena recordar el grandes momentos musicales amb coreografia...Tu piel morena!

Molt bé! Primer dia complert. A dormir a ca la Mari, un hotelet modest però digne i net! On els diumenges la senyora no dona esmorzars. On vas a parar! Esmorzar! Quina feinada, ni que això fos un hotel... Doncs això...

Bona nit i tapa't!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada