dissabte, 9 de febrer del 2013

Lloret-Tordera-Hortsavinyà

Bon dia!!!! Inici de les dues etapes que ens han de dur a Hortsavinyà passant per Tordera. Els gerreros en marxa. L'amelio també. Primera parada, cotxe de l'Anna per deixar motxiles. I on és??? Més o menys per un d'aquests carrers...Comença bé el matí...


I com a recompensa un bon esmorzar, com no, al bar!





Inici de la ruta, pel passeig de Lloret. Boniques cales, fa un dia explèndid que ens permet gaudir encara més d'aquesta vila que no freqüentem massa, i no perquè no sigui bonica, sinó perquè a l'estiu està invaida per extrangers gamba-birra que li treuen tot l'encant.

Passem per Cala Banys, per Santa Clotilde i els seus jardins i arribem al castell de Sant Joan on hi ha unes magnífiques vistes de Blanes.


Continuem ruta, que ara si baixa fort!


I arribant a Blanes....OH NOOOOO!!!!!!!! La Zaida, en un dels seus despistes habituals s'ha deixat les claus del cotxe (que està a Hortsavinyà) al cotxe d'en Damià que està a Tossa...I ara?????? Moment de crisi a l'estació d'autobusos de Blanes, on per cert cada 2 minuts se'ns acudia una pregunta per fer al xofer de l'autobús que estava de toma pan i moja! Com diria la meva àvia...Perdoneu, però ho havia de dir!

Total, decidim arribar tots plegats a Tordera caminant. Tot plegat se'ns complica una mica, perquè ens perdem. Sort que trobem aquell pagés entre els horts que ens indica taaaaan bé, per on passa el camí. Si hombre! Al lado del arbol grande...Cual, si todos son iguales?



Un cop a Tordera, petit refrigeri proporcionat per en Damià (gràcies guapo!) acompanyat per unes galetes príncipe! Com no... I en Pere, en Damià i jo continuem cap amunt, a tota pastilla per arribar a Hortsavinyà abans que es faci fosc. Hi arribem justet, justet! I aquí dalt fa un fred... Sort que tenim algú que ens treu de l'apuro...Gràcies Pere!


I mentrestant les nostres heroïnes comencen la seva odissea particular... L'Anna i la Maite prenen transports varis per arribar a Lloret, on encara han de fer mitja etapa de GR per trobar un lloc per dinar...Lloret desert, tot tancat. I després d'això encara han d'anar a Tossa, agafar les claus del meu cotxe i pujar a Hortsavinyà de nit...Gràcies nenes per l'esforç! Prometo que mai més em tornaré a deixar les claus...

S'acaba el cap de setmana gerrero compartint galetes principe a la vora del foc. Final del principi. Per ser l'estrena no està malament. I ojo, siem previsors...Ja posem data pel següent. Que no decaigui!!!!!!! Ànim gerreros, que malgrat els petits contratemps, això marxa bé...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada