diumenge, 6 de febrer del 2011

Primeres passes: Cerbère- Llançà

Diumenge 23 de gener de 2011 a les 10:16h

Quedada popular com tot Girona, al rellotge de Renfe: Zaida, Clara i Anna.... Tic-tac, tic-tac en Damià no arriba. Tic-tac. tic-tac arribada triomfal llençols enganxats, lleganyes de quilo i mig i tuf d'alcohol: en Damià ja és aquí. En Jaume, com ja era d'esperar, el vau trobar vosaltres? Nosaltres encara l'esperem i en Lobatón que ja estava jubilat el busca per la Girona profunda(veïnat) que són rodalies de Terrassa com tots sabreu!!!....

Marxem els quatre i recollim l'Harkaitz a Figueres que va entrar amb quinta i derrapant a l'estació amb la seva "flago de los malacatones".

Parada programada: Cerbère. Abans de continuar anunciem: quina merda de poble, quina merda d'estació i quina merda de gent. Algú ho havia de dir!!!!!

Vam necessitar la intervenció del servei de rescat d'emergències de la Generalitat per sortir dignament de l'estació de tren... Això ja marca nivell .

Primeres passes de luxe: caminadetes arran de platja que la Clara encara es caga en Déu i sa mare pel barranquisme i equilibris que vam haver de fer per no caure a l'aigua tot i que hi van haver grans moments que han de passar a la posteritat:

- La Clara que als 5 minuts ja volia desistir i no per les llagues dels peus...
- En Damià que va comprovar que les seves xiruques no eren impermeables.
- La Zaida amb la seva aterrissada d'emergència per culpa de les glaçades.

L'Anna i l'Harkaitz van aguantar amb tota la dignitat del món com uns campions.... Riurem de vosaltres en properes ocasions.

El nostre reportero dicharachero l'Harkaitz va fotre un reportatge fotogràfic de 1000 fotos cada segon, i tots els moments de riure estan immortalitzats. Gràcies nen!!!!

El llibre que va comprar en Damià per fer el recorregut dormia a la seva tauleta de nit i un trajecte que es pretenia realitzar amb menys de tres hores es va acabar fent amb cinc o sis hores i amb risc de fer tram de nit o estada de vivac sense preparació.

Superats els trams de platja de "pista negra", vam arribar a territori català travessant Portbou que també, un gran poble, d'una exquisidesa paisatgística esplèndida. Els experts de la Unesco s'estan plantejant definir-ho com a patrimoni de la humanitat, i ves que no sigui la 9a meravella del món.

Vam treure la llengua, el fetge i deu mil òrgans més fins arribar al Coll del Frare i quasi bé rodolant vam arribar a Còlera on afamats vam degustar un gran plat típic de la zona: hamburguesa amb patates fregides (menú equilibrat).

A Còlera vam tenir un primer intent de fuga de la Clara que li saltaven unes llàgrimes com el puny amb unes xiruques que no havien superat el quilometratge de prova. Gràcies Renfe per gaudir d'una fluidesa de transport tan a l'alçada del país... Veient l'èxit i que la grua no venia a recollir-la vam pendre a la nostra "paquete" fins a destinació final.

Vam gaudir del tram de camí de ronda de Llançà: cales, raconets i pedres significatives per algun; i d'una posta de sol, que com la Daniela, també va ser: "Digna d'admirar!!!!". Por teníem de no arribar a temps a l'estació de Renfe de Llança ja que es feia fosc estàvem rebentats i no teniem cap punt de llum ni on caure morts. L'estació de Llançà es merexeria una entrada dedicada a ella sola al nostre bloc.

Amb música dels Chunguitos que era la banda sonora en stereo i doulby surround del bar de la estació= "asilo encobert"; vam perdre el tren. L'espera la vam amenitzar fotent-nos unes patates braves amb salsa que fotia pudor a peus i vam brindar per l'aniversari de l'Harkaitz.

Viatget fins a Girona i propera sortida el 20/02/2011 que amb noves incorporacions farem Llançà- Cadaqués!!!!

Eso es todo amigos!!! "That's all folk"

PD: Pot ser que algú després de llegir aquestes entrades pensi:
a) Maravilloso, maravilloso.
b) Raro bien o raro mal.
c) Me suda el coño.
d) Totes les anteriors són certes

Esperem la resposta al qüestionari!!! Tot és digne i respectable!!!!

1 comentari:

  1. Estupendo estupendísimo!! Eh de gente digna de admirar.
    Demà ja cal que anem provistos d’un frontal!! Sobretot, després de l’èxit del primer tram, on, ja amb la lluna i les poques faroles del camí com a única font de visió, vam arribar a una discoteca per a gent de la tercera edat. S’ha de mencionar que aquest tipus de discoteques es diferencien de les habitades per espècimens com els juan, tu, tri tri, for i faif, per una peculiaritat: els altaveus es col•loquen de cara enfora. La rumba flamenca xunga se sent millor des de 100m que des de dins el local, suposo que deu ser una tàctica d’atracció per a juviletas. Number faif volem un sello!

    ResponElimina