diumenge, 6 de febrer del 2011

Naixement dels Gerreros 92

Caminants/es tots/es!!!!

El que semblava una bestiesa, comentada entre xerradetes amb birres, es va consolidant....

Qui som? Què volem fer?

Ens podriem definir com un grup super esportista, atlètics, amants de la natura i dels esports d'aventura i mil coses més però seria una fardada massa gran...

Simplement som uns il·lusionats de la vida que se'ns ha posat entre cella i cella poder iniciar una travessa que tenim pretencions de poder acabar.... Fer el GR92 que recorre tot Catalunya de nord a sud... (podriem donar referències geogràfiques i mil informacions rellevants però per això ja hi ha la gent que hi entèn, no mal penseu, els professionals de la matèria que ja n'han dit tot el que calia....

Volem ser una colla consolidada però ens anirem construint sobre la marxa comptant sempre amb noves incorporacions i esperem que amb poques baixes.

De moment la davantera estrella la formem:

- Amb el número "Juan" (1), pels que no entenguin l'anglès: La Zaida, entre els amics coneguda com una de les viborilles.
- Amb el número "tu" (2): L'Anna d'Argentina que no és d'Argentina, però hi ha viatjat i d'aquí el bateig.
- Amb el número "tri" (3), que no "tri tri" que seria una pràctica sexual del kamasutra: oferirem aquest número al nostre catador de cubates i professional de les pedres en tots els sentits: l'Harkaitz.
- Amb el número "for" (4): la Clara, la nena més alta de l'expedició i perquè no dir-ho ja que la tenim en cos present: el paquete més resultón de la colla "¡¡¡Antes muerta qu sencilla!!!!"
- Amb el número "faif"(5) no és un arbre ni fan "llagurts" tot i que tindria possibilitats de treballar-hi: en Damià, Josep per l'Harkaitz, Xamian pels mexicans o "Travieso" segons el Maestro.

Baixes injustificades que s'hauran de recuperar:
- Daniela: de la que només en podem dir que: "És una mujer digna de admirar". Ole tú!!!! Vam trobar a faltar el teu somriure.
-Jaume: la única persona del món que quan no vol venir o no diu res o s'inventa qualsevol patranyada... Se't diu des del carinyo però a casa meva d'això en diuen un impresentable o un cara girat; la Clara diu "chaquetero" però no voldríem entrar a debatre els documentals de l'Entre Línies o del 30 minuts... Campeón!!!!

Una greu falta d'una persona que vam perdre una nit d'hivern quan anava fumar i va perdre el tren o no; és la Triano, la nena amb més germanamenta de la colla.

A tots vosaltres us esperem a les properes edicions...

Després d'aquesta introducció de "palla mental" pensem què diem del primer tram de GR realitzat i continuem.... (Gent del barri "ibèrics").

PD: Harkaitz no t'ho hem traduït a la teva llengua materna però confiem amb la teva saviesa popular!!!

2 comentaris:

  1. Caminants del no hi ha camí: Hem d’anar recollint caminants per el camí! amb quin número arribarem a Ulldecona? nain, tentin, zerti, jandred? De moment ja tenim el number sex que participa a operación triumfo!! Hem d’anar sumant i no restant!! No volem més baixes!!

    ResponElimina